Тази тема я създавам по идея на Влади с цел всеки, който има части за 164-ки и съответно не им търси пари да може да ги предостави на хората от раздела, независимо дали са нови или стари(стига да са използваеми) частите. Хубаво е да се качват снимки по възможност, да се уточнява двигателя на колата и годината на производство. Темата не е "КУПУВА/ПРОДАВА" и всички постове от този тип ще бъдат трити!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подарявам части за 164....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
аз ще съм първи , всичко от тея снимки без здравото огледало и частите за двигателя се подаряват
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59065
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеаз ще съм първи , всичко от тея снимки без здравото огледало и частите за двигателя се подаряват
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=590650888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз искам капачката за халогена
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениедай адрес на лично0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
колеги понеже нямам възможност често да влизам в сайта,се извинявам че няма снимки,но имам излишни три комплекта ризи с бутала,феродов диск(втора употреба) и един чисто нов комплект риза с бутало и сегменти,който купих от германия,но не знам за кой мотор е!!! Иначе всичко друго е от 2.0 ts 8v 106kw....ще гледам скоро да кача снимки,пък може и да разберем новия комплект за какъв мотор е!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеподарявам декоративните капачета който държат кората на тавана , тея на който са ръкохватките, задните колани с машинките и предните колани с машинките, снимки нямам, но заете за какво става въпросAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеПращай ги направо комлект. Скоро мисля да лепя тавана, и ако нещо скърша - направо да го имам. Може също така и шафьорската машинка и 2 женски закопчалки, че нещо пружината е доста олабила и всеки път колана го натиквам едва ли не. Надявам да не чупя нищо и да си сложа мойте капачки, така че ако остане нещо читаво след ремонта - може да ги снимам и да ги пусна пак за подаряване от твое име, или пък да ти ги върна.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеЕдната е счупена, на снимката се вижда, така че гледай да не счупиш и твоята, само шофьорската закопчалка я имам, другата я продадохAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Рейка за Алфа 164 2.0 i 143 k.с. 1988 г.
Колеги търся рейка за алфа 164 2000 кубика 143 к.с. 1988 г. ако някой може да ми помогне да пише ще бъда много благодарен и цена.
mod edit
Колега темата не е КУПУВА указано е в първият пост . Има си раздел Купува/Продава там ще намериш няколко 164-ки на части с цени .Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:32.
Comment
Comment